Căști natație & ochelari

Va multumim ca ati ales produsele marca ARENA!

Castile de natatie Arena fiind fabricate din material elastic special, ofera siguranta si confort. Pentru folosinta cat mai indelungata, va rugam sa aveti in vedere urmatoarele: dupa utilizare sa spalati casca cu apa rece. Se va lasa la uscat departe de orice sursa de caldura.

Pentru o corecta utilizare, va rugam sa respectati urmatoarele (in cazul in care nu se specifica altfel prin semne conventionale de pe produs):

Pentru a obtine un maximum de beneficiu va rugam sa feriti lentilele de mizerie sau grasimi. Spalati ochelarii dupa fiecare folosire cu apa calduta. Nu frecati lentilele. Nu le puneti la uscat aproape de surse de caldura. Aplicati ochelarii pe fata pina simtiti lipirea acestora de fata; reglati bentita dintre lentile, deasupra nasului; reglati bentita dupa masura capului.  Lentilele nu distorsioneaza imaginea  si sunt conforme cu standardele internationale. Calitatea optica a lentilelor este viguros monitorizata pentru a asigura cel mai inalt nivel al calitatii optice. Lentilele ofera protectie 100%impotriva razelor UVB si 99.6% impotriva razelor UVA.